Om Butik-112

Butik-112 i Egtved ejes og drives af Birthe Hansen. Birthe Hansen har haft Butik-112 siden 1/1-1999. I efteråret 2019 flyttede Butik-112 fra Vestergade 5, til nye rammer på Aftensang 20 C i Egtved, hvor Butik-112 pryder gadebilledet med sine flotte facadevinduer.


Hos Butik-112 finder du et bredt udvalg af lækkert og unikt brugskunst fra danske og udenlandske designere og producenter, samt et stort udvalg af lys og servietter. Kendetegnet for Butik-112 er høj kvalitet, tæt kundekontakt og en god service. Butik-112 har en stor og helt særlig papirvareafdeling med materialer til bl.a. indbydelser, bordkort, menukort, kort, telegrammer og bordpynt - ALT, hvad du behøver for at gøre din festdag helt personlig. Butik-112 har specialiseret sig inden for udarbejdelse af indbydelser mv. således, at du kan få dit helt eget og personlige koncept. Butik-112 har med sine kreationer deltaget på adskillige konfirmandmesser og bryllupsmesser rundt om i landet. Butik-112 vejleder og hjælper gerne med at designe, så du selv nemt kan lave f.eks. indbydelserne. Men kniber det med kreativiteten eller tiden, så kan du også bestille Butik-112 til at lave konceptet helt eller delvist.Det er nu muligt, at bestille en del af alle de mange papirvarer her i webshoppen, og der vil fremover komme flere produkter til. Lad dig imidlertid inspirere af billederne fra Butik-112's udstillinger. Disse finder du under linket "Inspiration til fest".
Butik-112 servicerer kunder over hele landet. Har du ikke mulighed for at aflægge Butik-112 et besøg, vil vi forsøge at hjælpe via mail og telefon.
NB! Ønskes hjælp til design mv. er tidsbestilling nødvendigt.Butik-112 er også kendt for sit store udvalg af lækkert julepynt. Hvert år er Butik-112 flot pyntet op til jul med varer fra bl.a. Maileg, Nääsgransgården, Åsa's Tomter, Pixy Co, Anne Beate Design, Sebastian Design og mange andre.Fremtidsvisionerne er også, at få flere varer fra den fysiske Butik-112 repræsenteret i webshoppen, men da dette er et meget omfattende projekt, har vi indtil videre koncentreret os om primært, at vise de mange inspirerende forslag til bordopdækning med specialfremstillede indbydelser, menu- og bordkort m.m., samt at sælge de mange lækre nisser og julepynt, som Butik-112 forhandler. Vi håber, at du vil finde dig godt tilpas i vores webshop og evt. også vil besøge Butik-112 i Egtved. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du er i tvivl om valg af varer, størrelser, hvordan du navigerer i shoppen, eller hvis du bare har ris og ros til os. Ingen spørgsmål er irrelevante, hvis det er de svar der mangler for at få en god oplevelse ved at handle på www.Butik-112.dk.

Du kan kontakte os på:  info@butik-112.dk eller på tlf.nr. (+ 45) 76 64 81 12 i butikkens åbningstid.


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere